We hebben enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd in onze applicatie om uw werk makkelijker en efficiënter te maken. Hieronder leest u wat er nieuw is.

Lasdraad Certificaatregistratie: Meer Controle over uw Materialen

Een van de belangrijkste nieuwe functies is de mogelijkheid om lasdraad te registreren als een afzonderlijk item binnen de applicatie. Deze nieuwe functie maakt het makkelijker om lasdraad te beheren en zorgt ervoor dat alle relevante documentatie altijd binnen handbereik is.

Belangrijkste kenmerken:

  • Certificaatbeheer: U kunt nu lasdraad registreren met alle belangrijke details zoals indexnummer, heatnummer, chargenummer, ROS-type, type materiaal, dikte, en lasdraad. Bovendien kunt u PDF-certificaten uploaden en koppelen aan de lasdraad, zodat certificering en traceerbaarheid eenvoudig toegankelijk zijn.
  • Certificaatindex: Alle ingevoerde gegevens worden opgeslagen in een lasdraad certificaatindex, die later kan worden geëxporteerd in een ISO-boekformaat of als vrijgavedocument. Dit zorgt voor een naadloze integratie van certificaten in uw documentatieproces.
  • Leveranciersinformatie: Naast materiaal- en certificaatdetails kunt u ook het ATOS-nummer en de leverancier van het lasdraad vastleggen.

blank

Met deze verbeterde certificaatregistratie kunt u de kwaliteit en traceerbaarheid van uw lasdraad beter waarborgen, wat van cruciaal belang is in projecten waarbij nauwkeurigheid en verantwoording vereist zijn.

Verbeterde LAS Registratie: Efficiëntere Werkwijze

Naast de verbeteringen op het gebied van lasdraadregistratie, hebben we ook het venster voor de toevoeging van nieuwe LAS’en herzien. Dit stelt u in staat om nog meer details en nauwkeurigheid toe te voegen aan uw lasregistraties.

Wat is er veranderd?

  • Vier nieuwe velden voor lassers: U kunt nu tot vier lassers per lasnaad registreren, waardoor het eenvoudiger wordt om gedetailleerde informatie over wie welke las heeft uitgevoerd bij te houden.
  • Nieuwe velden voor lasdraad: Er zijn twee extra velden toegevoegd om de gebruikte lasdraad per las nauwkeurig te registreren.
  •  Aanvullende opties: We hebben ook enkele kleinere aanpassingen doorgevoerd die de gebruikservaring verbeteren, zodat het proces van LAS-registratie nog intuïtiever en efficiënter verloopt.

blank blank

blank

Deze aanpassingen zijn ontworpen om u meer controle en flexibiliteit te geven bij het beheren van uw lasprocessen, terwijl de nauwkeurigheid en volledigheid van uw lasdocumentatie worden verbeterd.

Wat betekenen deze updates voor u?

Deze nieuwe functionaliteiten zijn bedoeld om uw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en u in staat te stellen efficiënter en nauwkeuriger te werken. Door het beheer van lasdraad en lassers eenvoudiger te maken en tegelijkertijd te zorgen voor volledige documentatie en certificering, kunt u er zeker van zijn dat uw projecten voldoen aan de hoogste normen.

Beschikbaarheid:

Deze nieuwe functies zijn vanaf vandaag beschikbaar in de nieuwste versie van onze applicatie. Mocht je wijzigingen nog niet zien wees geduldig en probeer later.

Meer informatie en ondersteuning:

Heeft u vragen over hoe u de nieuwe functionaliteiten kunt gebruiken? Of heeft u ondersteuning nodig bij de implementatie? Neem gerust contact op met ons supportteam. We helpen u graag verder.