Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

3.17.Material Inventory

In deze sectie van de applicatie worden alle aanwezige materialen weergegeven. Alle materialenontvangsten die via de sectie “Invoeren” van de applicatie zijn verwerkt, worden hier bij elkaar opgeteld en weergegeven. Het is ook mogelijk om direct materialen aan de inventory toe te voegen, zowel handmatig als met behulp van een importbestand. Dit is handig wanneer materialen worden geleverd door de opdrachtgever.

Bij het handmatig toevoegen van materialen wordt gebruik gemaakt van de materiaalbibliotheek. Als je een niet-bestaand item wilt toevoegen, moet je deze eerst in de materiaalbibliotheek aanmaken. Dit is om uniformiteit te bevorderen en foutieve invoer te voorkomen.

Om materialen te importeren, moet je het importbestand volgens de instructies in hoofdstuk 1.2 voorbereiden en met behulp van het templatebestand uitvoeren. Het templatebestand is te downloaden nadat je op de optie “Import” hebt geklikt en het importvenster is geopend. Het is belangrijk om te weten dat het veld “Material No” een sleutelveld is (unieke waarde). Tijdens de import zal de applicatie elk importveld (Material No) controleren ten opzichte van de waarde in de materiaalbibliotheek.

Let op! Voorkom problemen met import door hier boven omschreven stappen op te volgen.
Ga naar de bovenkant