Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

3.17.Material Inventory

In deze gedeelte van de applicatie worden alle aanwezige materialen getoond. Alle materialen ontvangsten welke via Take in gedeelte van applicatie worden verwerkt worden hier bij elkaar opgeteld en weergegeven. 

Tevens is mogelijk om direct materialen in inventory toe te voegen, handmatig of met behulp van een import bestand. Dit is handig wanneer materialen worden geleverd door bijvoorbeeld opdrachtgever.

  1. Het handmatig toevoegen van materialen maakt gebruik van materiaalbibliotheek. Wil je een niet bestaand item toevoegen dan dient deze eerst in materiaalbibliotheek te worden aangemaakt. Dit is om uniformiteit te bevorderen en foutief invoer te voorkomen.
  2. Het importeren van materialen dient als omschreven in hoofdstuk 1.2. te worden voorbereid en met behulp van template bestand uitgevoerd. Template bestand is te downloaden nadat Import optie is aangeklikt en import venster is geopend (zie voorbeeld hieronder). Belangrijk om te weten is dat veld Material No een sleutelveld is (unieke waarde) 

Tijdens import controleert de applicatie elke import veld (Material No) t.a.v. waarde in materiaalbibliotheek.

Let op! Voorkom problemen met import door hier boven omschreven stappen op te volgen.
Vorige 3.16.Material take in
Volgende 3.18.Materials list
Ga naar de bovenkant