3.35.User accounts

Om een nieuwe gebruiker te maken, klik je op de knop ‘Voeg gebruiker toe’. In het nieuwe venster kun je de benodigde rechten per project toekennen aan de nieuwe gebruiker en op ‘Voeg toe’ klikken. Een gebruiker kan per project specifieke rechten krijgen (meerdere profielen). Als een medewerker tijdelijk elders aan het werk is gegaan, hoeft deze niet te worden verwijderd. Je kunt deze medewerker deactiveren en op een later moment weer activeren.