3.05.Dashboard

Bij het openen van MTOPilot® eerste pagina wat opent is dashboard waar je spool locaties kan zien. Dit is niet de eerste fase in werkzaamheden maar wel een hele belangrijke in het gehele proces vandaar ook onze keuze om deze gegevens op dashboard te projecteren. Middels gebruik van beschikbare filters is snel achter te komen waar bepaald spool zich bevindt.

Door op Currently on locatie te klikken is Spool history beschikbaar met aanvullende infomatie (zie hieronder).

Dasboard laadt een beperkt aantal spools om laadtijd van de pagina te verkorten. Wil je een overzicht met locatie van alles spools zien klik op Show all om alle spools te laden. Mocht je een document willen printen klik op printer om deze te maken.

Vorige 3.04.Project Site archiveren
Volgende 3.06.Importeren van materiaal met behulp van een CSV bestand