3.07.Overnemen van materiaaldatabase of enkele materialen van een bestaand project

Voor het overnemen van materiaaldatabase van een bestaand project zie 3.1.2.

Soms wil je een bepaald materiaalregel beschikbaar maken in een ander project zonder nieuw item te hoeven aanmaken. Ga naar materiaal bibliotheek van project waar deze item zich bevindt en open bewerken item. Selecteer vervolgens project waar deze item benodigd is en klik op Update.

Vorige 3.06.Importeren van materiaal met behulp van een CSV bestand
Volgende 3.08.Material part