3.07.Overnemen van materiaaldatabase of enkele materialen van een bestaand project

Om de materiaalbibliotheek van een bestaand project over te nemen, volg je de stappen die beschreven staan in hoofdstuk 3.1.2.

Als je een bepaald materiaalregel beschikbaar wilt maken in een ander project zonder dat je een nieuw item hoeft aan te maken, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de materiaalbibliotheek van het project waar het item zich bevindt.
  2. Open het item in de bewerkingsmodus.
  3. Selecteer het project waar het item benodigd is.
  4. Klik op “Update”.