4.06.Unit rates

Er zijn twee opties om unit rates aan een project toe te kennen. Unit rates kunnen worden gekoppeld van een ander project of worden geüpload.

1. Downoload template bestand door op knop Import te klikken en vervolgens op link Downolad sample CSV file. Bereid CSV bestand voor zoals omschreven in hoofdstuk 1.02. en importeer deze naar applicatie. Wees geduldig tijdens importproces, deze kan enkele minuten in beslag nemen.
  2. Koppelen van unit rates is heel eenvoudig. Ga naar menu import en selecteer tweede optie, Copy unit rates, groups and subgroups from another project site. Selecteer vervolgens project site en klik op import
Na import unit rates
Vorige 4.05.Contract data
Volgende 4.07.Unit rates Groups