4.11.Tariffs

Tarieven zijn project gerelateerd wat op neer komt dat je voor elke project deze moet gaan aanmaken in applicatie. Ook hier beschik je over twee mogelijkheden, het importeren van tarieven middels CSV bestand of deze een voor een aanmaken.

1. Klik voor op import knop en download template CSV bestand. Voer je tarieven in en importeer deze. Let op! Ook hier geldt hoofdstuk 1.02. raadplegen voor voorbereiden van import bestand.
  2. Het aanmaken van een tarief door op Add tariff te klikken en nadat gegevens zijn ingevuld deze op te slaan.

In beide gevallen dien je aangemaakte tarieven te koppelen aan een van Project site factors.

Vorige 4.10.Factors
Volgende 4.12.UOMs