4.11.Tariffs

Tarieven zijn projectgerelateerd, wat betekent dat je voor elk project de tarieven opnieuw moet aanmaken in de applicatie. Ook hier heb je twee mogelijkheden: het importeren van tarieven via een CSV-bestand of het aanmaken van tarieven één voor één.

Om tarieven te importeren, klik je op de knop ‘Importeren’ en download je het template CSV-bestand. Voer je tarieven in en importeer ze. Let op: raadpleeg hoofdstuk 1.02 om het importbestand voor te bereiden.

Om een tarief handmatig aan te maken, klik je op ‘Voeg tarief toe’ en sla je het op na het invullen van de gegevens.

In beide gevallen moet je de aangemaakte tarieven koppelen aan een van de project sitefactoren.