Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

4.16.Open isometric

Hier bespreken we alleen de functionaliteit die anders is dan eerder beschreven in hoofdstuk 3.22 over isometrische tekeningen en ITP’s. Om een nieuwe berekening te maken, opent je een isometrische tekening via directe toegang of via een operationeel systeem. Klik op ‘Voeg toe’ om een nieuwe berekeningregel toe te voegen. Nadat alle berekeningregels zijn toegevoegd, sluit je de berekening af door op ‘Calculation finished “No” te klikken en vervolgens op ‘Stel’.

Nu heeft deze berekening de status ‘Wachtend…’, wat betekent dat het wacht op een beoordeling. Klik op ‘Stel status’ om een nieuwe status aan de berekening te geven.

Als je een wijziging wilt doorvoeren in een berekening die al eerder als afgerond is gemeld en is beoordeeld, klik dan op ‘Calculation finished “Yes”‘, voer de wijzigingen door en klik op ‘Calculation finished “No”‘ om de berekening opnieuw te laten beoordelen. Alle genomen stappen worden geregistreerd in de ‘Status log’. Deze is te openen door op ‘Calculation status’ te klikken.

Je opent het berekeningrapport door op ‘Print’ te klikken en een rapport te kiezen.

Calculation report exclusief kosten
blank
Calculation report exclusief kosten

Calculation book is inclusief een voorblad, isometric (optioneel) en calculatie

blank
blank
Ga naar de bovenkant