5.04.Attachment names

Om een document aan een isometric toe te voegen, klik je op ‘Add attachment’ en selecteer je het label waaraan het document moet worden toegevoegd. Voeg vervolgens de documenten toe die aan het isometric moeten worden gekoppeld door op ‘Bladeren’ te klikken en het bestand te selecteren dat je wilt uploaden. Wanneer je klaar bent, klik je op ‘Opslaan’.

Je kunt ook een document toevoegen aan meerdere isometrics tegelijk door op ‘Add attachment’ te klikken en meerdere isometrics te selecteren in het dropdownmenu. Voeg vervolgens het document toe zoals hierboven beschreven.

Als je de documenten wilt bekijken die aan een isometric zijn gekoppeld, klik je op het isometric in de lijst en vervolgens op ‘Attachments’. Hier kun je de documenten bekijken en eventueel verwijderen als dat nodig is.

Je kunt de documenten ook exporteren naar een pdf- of printbare versie door op ‘Export’ te klikken en het gewenste formaat te selecteren. Je kunt kiezen om alleen de documenten voor het isometrische werkpakket te exporteren of voor beide werkpakketten. Je kunt ook kiezen om het documentvolgorde te exporteren zoals je deze hebt ingesteld in de sectie ‘Sorting’. Klik vervolgens op ‘Exporteren’ om het document te exporteren.