Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

5.08.Welder

Het ‘Lassersbestand’ bevat een lijst van (niet)actieve lassers, inclusief hun lascertificeringen en summaries. Wanneer je het bestand opent, zie je de lassers die zijn toegewezen aan het project waar je het bestand hebt geopend. Je ziet ook lassers die op alle projectlocaties kunnen worden ingezet. Als je het volledige lassersbestand wilt zien, klik je op ‘All’ in het dropdownmenu.

Om een nieuwe lasser toe te voegen, klik je op ‘Add Welder’. Door op ‘Edit’ te klikken, kun je de lasser verder bewerken en bijvoorbeeld certificaten of een las summary toevoegen. Geef een verloopdatum op zodat de applicatie je op tijd waarschuwt dat een verlenging moet worden gepland.

Om de notificaties van verlopen documenten uit te schakelen, ga je naar het lasseroverzicht en klik je op ‘Bewerken’. Klik vervolgens op het driehoekje naast het document om de meldingen uit te schakelen.”

blank
blank

Werking van deze functie is in basis niet veranderd. Lassers worden na de-activatie verborgen en kunnen worden weergegeven door op ‘Show inactive’ te klikken, zie hieronder.

blank
Ga naar de bovenkant