Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

5.08.Welder

Volledig lassers bestand met (niet)actieve lassers inclusief las certificeringen en summary’s. Wanneer geopend zie je lassers bestand toegekend aan project waar je deze hebt geopend. Je ziet ook lassers die op alle projectlocaties zijn in te zetten. 

Wil je volledig lassersbestand zien klik op All in dropdown menu. 

Een nieuwe lasser voeg je toe door op Add Welder te klikken. Door op edit te klikken kan je deze verder bewerken en bijvoorbeeld certificaten of las summary toevoegen. Geef verloopdatum aan zodat je door de applicatie tijdig gewaarschuwd  wordt dat een verlenging ingepland moet worden.

Uitschakelen van notificaties van verlopen documenten

Sommige documenten als summary lijsten dienen na een bepaalde periode te worden verlengd. Om tijdig te worden geïnformeerd wanneer verlenging plaats moet vinden is mogelijk om dit in applicatie in te stellen. Om melding uit te schakelen was voorheen alleen mogelijk als datum was verwijderd wat in ons beleving niet het juiste oplossing was voor deze functionaliteit.

Ga naar lasser overzicht en klik op bewerken. Klik vervolgens op driehoekje naast document om meldingen uit te schakelen

Vorige 5.07.Daily reporting
Volgende 5.09.Roles
Ga naar de bovenkant