5.45.Hydrotest release

Instructies voor het instellen van een testsysteem:

1. Selecteer de benodigde spools door ze aan te vinken.
  2. Verplaats de geselecteerde spools naar het gewenste testsysteem door op “Verplaats” te klikken.
  3. Om een testmap te printen en het testsysteem verder uit te werken: a. Klik op “Hydrotest release”. b. Vul de benodigde velden in en vink eventuele bijlagen aan. c. Klik op “Confirm”. Let op: het genereren van een testmap kan enige tijd duren, afhankelijk van de omvang van het testsysteem en het aantal documenten. Wees geduldig en geef WS de tijd om het bestand samen te stellen.

Instructies voor het afmelden van een test:

1. Nadat de test is uitgevoerd, goedgekeurd en de afname documenten zijn ondertekend, kun je deze in de applicatie afmelden.
  2. Klik op “Results”.
  3. Selecteer de PTC.
  4. Selecteer het afname document en klik op “Add”.
  5. In het menu “Results History” kun je alle testresultaten en de status van geüploade documenten bekijken.
Let op! Het genereren kan enige tijd in beslag nemen in verband met omvang van een testsysteem en aantal documenten. Wees geduldig en geef WS tijd om een bestand samen te stellen.