5.45.Hydrotest release

Om een testsysteem samen te stellen vink je benodigde spools aan en verplaats je deze naar desbetreffend testsysteem. Je kan op deze wijze ook spools van een systeem naar andere verplaatsen.

Om een testsysteem verder uit te werken en een testmap te printen klik je op “Hydrotest relelease”, vul benodigde velden in, vink benodigde bijlagen aan klik vervolgens op “Confirm

Let op! Het genereren kan enige tijd in beslag nemen in verband met omvang van een testsysteem en aantal documenten. Wees geduldig en geef WS tijd om een bestand samen te stellen.

Nadat een test is uitgevoerd, goed bevonden en afname documenten zijn ondertekend kunnen deze in applicatie worden afgemeld. Klik op “Results”, selecteer PTC, selecteer afname document en klik op “Add”. In menu Results History zijn alle testresultaten en status van geüploade documenten te zien.

Vorige 5.44.Test systems
Volgende 5.46.Punch list