We hebben een nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers met ‘full access’ toegang verwijderde projecten, isometrics en lassen kunnen terugzetten. Dit kan handig zijn als u per ongeluk een record heeft verwijderd en er geen weg terug is.

Om een verwijderd project, isometric of las terug te zetten, gaat u als volgt te werk:

Projecten: Ga naar het projectenoverzicht en klik in het ‘Options’-menu op ‘Show deleted projects’. Klik vervolgens op het reset-icoontje om het project weer actief te maken.

Isometrics: Ga naar het isometricoverzicht in een project en klik in het ‘Options’-menu op ‘Show deleted isometrics’. Klik vervolgens op de reset-knop om de isometric terug te zetten.

Lassen: Ga naar een isometric en klik in het ‘Options’-menu op ‘Show deleted welds’. Klik vervolgens op de reset-knop om de las terug te zetten.

We hebben onlangs twee verbeteringen aangebracht aan de Punch list-functie van onze applicatie. Ten eerste is de laadtijd van de Punch list aanzienlijk verkort door een andere benadering te gebruiken om data op te halen uit de database. We hopen dat deze verbetering de gebruikservaring voor u zal verbeteren.

Ten tweede hebben we de isometric naam aanklikbaar gemaakt, zodat deze in een nieuw tabblad kan worden geopend wanneer nodig. Dit zou het gemakkelijker moeten maken om snel toegang te krijgen tot specifieke isometrics zonder het hoofdscherm te verlaten.

We hebben onlangs een nieuwe functie toegevoegd waarmee u de LISL (Lists of Inspection Standard Level) voor de werkplaats (met open vakken voor heat/charge nummer) automatisch kunt toevoegen aan de prefab/field map. Voorheen moest deze apart worden gegenereerd en was het een extra handeling om een pakketje samen te stellen. Nu kunt u de LISL direct toevoegen aan de map, wat de werkzaamheden moet vergemakkelijken.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om de LISL apart te genereren als u dat wenst. We hopen dat deze nieuwe functie u zal helpen om effici├źnter te werken en we zullen blijven werken aan het verbeteren van de gebruikservaring van onze applicatie. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.