In deze update willen we enkele belangrijke verbeteringen onder de aandacht brengen die uw werk gemakkelijker zullen maken.

Een van de opvallende verbeteringen in deze update is de uitgebreide LISL-functionaliteit op A3-formaat. Hierdoor kunt u meer onderzoeken, zoals pre-weld NDO opnemen in uw rapporten. De extra ruimte biedt ook de mogelijkheid voor langere rapportnummers en extra tekst, wat handig kan zijn voor uw documentatiebehoeften. U kunt nu ook eenvoudig het body- en of bonetnummer van een afsluiter op een LISL vermelden.

Een andere handige toevoeging aan WeldPilot is de mogelijkheid om velden voor lassen op een LISL lichtgrijs te markeren. Hiermee kunt u aangeven welke velden moeten worden goedgekeurd door inspectie, waardoor uw workflow efficiënter wordt. Deze functionaliteit is zowel voor A4 als voor A3 beschikbaar.

Om van deze nieuwe functies gebruik te maken, volgt u eenvoudig deze stappen:

  1. Open een isometrische tekening in WeldPilot.
  1. Ga naar de optie “Rapporten” in het menu.
  1. Kies welke LISL u wilt genereren op basis van uw projectvereisten.
  1. In het pop-up venster heeft u de optie om “Prefab” te selecteren, “Field” te selecteren of beide (u hoeft niets te kiezen als u beide wilt genereren).
  1. Klik op “Go” om het rapport te genereren.

blank

Dit stelt u in staat om snel en gemakkelijk de gewenste LISL-rapporten te genereren op basis van uw specifieke behoeften, of u nu werkt aan prefab of veldlassen.

Houd er rekening mee dat de uitrol van deze functie niet onmiddellijk beschikbaar is voor alle klanten

Met deze update blijven we streven naar het leveren van bruikbare tools voor de productie van pijpspools en -systemen. De verbeteringen in LISL-functionaliteit en inspectie-opties zijn bedoeld om uw werk te vereenvoudigen en te verbeteren.

Blijf op de hoogte van onze toekomstige updates en blijf betrokken bij de ontwikkeling van software voor de productie van pijpspools en -systemen. We waarderen uw interesse en staan klaar om u te ondersteunen bij uw projecten in de industrie. Schrijf je in voor nieuwsbrief!