In onze voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen voor onze klanten, hebben we de validatiefunctie in onze applicatie verder versterkt om ervoor te zorgen dat de gegevensconsistentie wordt gehandhaafd. Een cruciaal aspect van deze verbetering is dat nu bepaalde velden verplicht moeten worden ingevuld voordat gegevens kunnen worden opgeslagen.

Deze functie is ontworpen om ervoor te zorgen dat de gegevens die in onze applicatie worden vastgelegd, volledig en nauwkeurig zijn. Wanneer een gebruiker gegevens invoert, worden enkele velden als verplicht gemarkeerd. Dit betekent dat deze velden niet leeg mogen worden gelaten bij het opslaan van gegevens. Als een gebruiker probeert gegevens op te slaan zonder deze verplichte velden in te vullen, wordt een foutmelding weergegeven. De applicatie blokkeert de opslag van gegevens totdat alle verplichte velden correct zijn ingevuld. Dit zorgt ervoor dat er geen belangrijke informatie ontbreekt en draagt bij aan de betrouwbaarheid van de gegevens in ons systeem.

Hoe de Functie Werkt: Verplichte Velden

Om gebruik te maken van deze functie, volg je eenvoudig de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de “Edit Project Location” pagina in de applicatie.
  2. In het nieuwe venster, vind en vink de optie “Mandatory Fields” aan.

Door dit te doen, activeer je de functie voor verplichte velden. Hierdoor moeten de volgende velden verplicht worden ingevuld voordat je gegevens kunt opslaan. Zie hieronder voorbeeld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We willen graag benadrukken dat we deze functie stap voor stap uitrollen en het mogelijk is dat deze nog niet beschikbaar is voor alle gebruikers. Maar geen zorgen, het komt binnenkort beschikbaar!