2.02.Aanmaken van een applicatiegebruiker

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen:

1. Klik in het menu “User accounts” op “Add User”.
  2. Vul alle vereiste velden in, zoals de naam van de gebruiker, het e-mailadres en het wachtwoord.
  3. Kies voor elke applicatie (bijvoorbeeld MTOPilot, ESTPilot, etc.) welke rechten de gebruiker moet hebben. Dit kan per project worden gedaan of in één keer voor alle projecten.
  4. Klik op “Save” om de gebruiker toe te voegen.
Voorbeeld (2e snippet): Nikola heeft toegangsrechten in twee projecten, in een van deze projecten profiel als Werkvoorbereider 01 en in andere project Werkvoorbereider 02.