2.01.Functie profiel aanmaken

Als administrator van Websonik applicaties wil je aan elke gebruiker toegang op maat geven. Deze structuuropbouw laat je toe om voor elk project en elke gebruiker set rechten toe te kennen afgewogen op uit te voeren taken.

Log in op een van applicaties en kies een willekeurig project,  ga vervolgens naar het menu Profiles

Hier heb je mogelijkheid om bestaande profielen te bewerken, toekennen of ontnemen van rechten en aanmaken van nieuwe profielen.

Om een nieuw profiel toe te voegen klik op Add profile.

Als applicatie administrator kan je onbeperkt aantal profielen aanmaken en deze per applicatie per gebruiker toekennen.

In praktijk betekent dit dat een gebruiker op project A andere set rechten kan hebben dan op project B.

Rechten selectie kaart
Vorige 1.02.Project data import sheet (CSV) voorbereiden
Volgende 2.02.Aanmaken van een applicatiegebruiker