3.20.Certifications

Wanneer materialen worden ontvangen komen ook materiaal certificaten mee die op deze locatie worden verwerkt. Applicatie indexeert (krijgt een uniek nummer) elke certificaat nadat deze is toegevoegd, certificaatindex is projectgebonden.

1. Door op Add certification te klikken start je met toevoegen van een certificaat. Voer alle benodigde gegevens en selecteer een pdf bestand (certificaat) om deze tijdens opslaan van gegevens op deze locatie op te slaan. Het is niet vereist om pdf certificaat gelijk te uploaden dit kan namelijk ook op een later moment door op bewerken  invoer te klikken.
  2. Het importeren van een lijst met meerdere certificaten is ook mogelijk met behulp van een CSV bestand door op Import certifications te klikken. Download import bestand van deze locatie en bereid deze voor. Let op! CSV bestand dient te worden voorbereid volgens omschrijving in hoofdstuk 1.2. om een succesvolle import te kunnen maken. Nadat import van certificaten informatie is uitgevoerd dient pdf bestand via bewerken  nog aan invoer te worden geüpload.

In een later stadium van verwerking van materialen is traceerbaar waar elke materiaal component is verwerkt (op project, isometric en las niveau) door op icoontje naast bewerken te klikken (zie onderstaand voorbeeld)

Vorige 3.19.Order archive
Volgende 3.21.Project