Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

3.20.Certifications

In deze sectie van de applicatie kun je materiaalcertificaten verwerken en beheren. Dit is belangrijk om te weten waar elke materiaalcomponent is verwerkt (op project-, isometrische en lasseniveau).

Om een materiaalcertificaat toe te voegen, klik je op de knop “Add certification”. Voer vervolgens alle benodigde gegevens in en selecteer een PDF-bestand (het certificaat) om op te slaan op deze locatie. Het is niet verplicht om het PDF-certificaat direct te uploaden, dit kan later ook nog gedaan worden door op “Bewerk invoer” te klikken.

Het is ook mogelijk om een lijst met meerdere certificaten te importeren met behulp van een CSV-bestand door op “Import certifications” te klikken. Download het importbestand van deze locatie en bereid het voor. Let op! Het CSV-bestand dient volgens de omschrijving in hoofdstuk 1.2 voorbereid te worden om een succesvolle import te kunnen maken. Nadat de import van certificaat-informatie is uitgevoerd, moet het PDF-bestand nog via “Bewerk invoer” worden geüpload. In een later stadium van de verwerking van materialen is het mogelijk om te traceren waar elke materiaalcomponent is verwerkt door op het icoontje naast “Bewerk” te klikken.

Ga naar de bovenkant