3.21.Project

Je kunt projecten op verschillende manieren opdelen, zoals een deel van een unit of een operationeel systeem. Je kunt ook kiezen om onderhoudswerkzaamheden en projecten te combineren. In dit voorbeeld delen we een project op in operationele systemen. Elke operationeel systeem heeft isometrics en deze isometrics hebben op hun beurt benodigde materialen. Er zijn twee opties om te beginnen: manueel materialen toevoegen of importeren via een CSV-bestand.

Om een project manueel te maken, ga je naar het menu Project Data en klik je op Projects. Klik vervolgens op Add Project en voer de benodigde gegevens in. Klik op Add om het project op te slaan. Als je wilt, kun je ook isometrics toevoegen door op Add Isometric te klikken, de gegevens in te vullen en op Add te klikken. Herhaal deze stappen om alle benodigde isometrics toe te voegen.

Om materialen aan een isometric toe te voegen, klik je op naast de desbetreffende isometric en klik je op Add. Kies vervolgens of je een custom materiaal wilt toevoegen of dat je er een uit de bibliotheek wilt kiezen.

Stappen om een project, isometric en materiaal toe te voegen

Bij het importeren van projecten, isometrics en materialen is het aan te raden om voldoende tijd te nemen en de CSV-bestanden goed voor te bereiden. Zo voorkom je dat er fouten optreden tijdens het importproces. Het is ook aan te raden om niet alle velden verplicht te maken bij het importeren, omdat dit kan leiden tot een langere importtijd. Het is beter om de gegevens achteraf aan te vullen, als de import is voltooid. Houd er rekening mee dat het importeren van grote bestanden met veel materialen enige tijd kan duren. Wees geduldig en wacht totdat het proces is voltooid voordat je verder gaat.