Heb je een vraag?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

5.201 Material Certificates

Invoer Materiaal Certificaten

De validatiefunctie in onze applicatie is verder versterkt om ervoor te zorgen dat de gegevensconsistentie wordt gehandhaafd. Een cruciaal aspect van deze verbetering is dat nu bepaalde velden verplicht moeten worden ingevuld voordat gegevens kunnen worden opgeslagen.

Deze functie is ontworpen om ervoor te zorgen dat de gegevens die in onze applicatie worden vastgelegd, volledig en nauwkeurig zijn. Wanneer een gebruiker gegevens invoert, worden enkele velden als verplicht gemarkeerd. Dit betekent dat deze velden niet leeg mogen worden gelaten bij het opslaan van gegevens. Als een gebruiker probeert gegevens op te slaan zonder deze verplichte velden in te vullen, wordt een foutmelding weergegeven. De applicatie blokkeert de opslag van gegevens totdat alle verplichte velden correct zijn ingevuld. Dit zorgt ervoor dat er geen belangrijke informatie ontbreekt en draagt bij aan de betrouwbaarheid van de gegevens in ons systeem.

Hoe de Functie Werkt: Verplichte Velden

Om gebruik te maken van deze functie, volg je eenvoudig de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de “Edit Project Location” pagina in de applicatie.
  2. In het nieuwe venster, vind en vink de optie “Mandatory Fields” aan.

Door dit te doen, activeer je de functie voor verplichte velden. Hierdoor moeten de volgende velden verplicht worden ingevuld voordat je gegevens kunt opslaan. Zie hieronder voorbeeld:

We willen graag benadrukken dat we deze functie stap voor stap uitrollen en het mogelijk is dat deze nog niet beschikbaar is voor alle gebruikers. Maar geen zorgen, het komt binnenkort beschikbaar!

Supplier in overzicht met materiaal certificaten

Het is niet meer nodig om certificaat te openen om te zien wie leverancier is van desbetreffend materiaal. Nu is mogelijk om op leverancier te zoeken en te filteren in materiaal certificaten overzicht.

Export materiaalcertificaten inclusief index

Het is ook mogelijk om materiaalcertificaten te exporteren. Dit kan handig zijn als de opdrachtgever van het project de certificaten als een bestand (ordner) met een index wil ontvangen.

Houd er rekening mee dat deze functie alleen voor gebruikers met ‘full access’ toegankelijk is, omdat sommige projecten meer dan 5000 certificaten en per certificaat meer dan 20 pagina’s kunnen bevatten. Deze beperking is ingevoerd om de serverbelasting te beperken en de gebruikerservaring constant te houden.

Om een export van materiaalcertificaten te starten, gaat u als volgt te werk:

Ga naar het overzicht van materiaalcertificaten.

Klik op de knop ‘Export ZIP’.

Geef de applicatie de tijd om een index en ZIP-bestand te genereren. Dit proces kan in sommige gevallen vijf-zes minuten in beslag nemen, afhankelijk van de grootte en het aantal materiaalcertificaten.

Nadat dit proces is voltooid, verschijnt er een link om het ZIP-bestand te downloaden.

Na downloaden ZIP-bestand eerst uitpakken en vervolgens bijgesloten index bestand openen.

Klik op een link van een certificaat om deze te openen.

Ga naar de bovenkant