5.301 Mass Edit Welds

Mass Edit Weld

Met deze functie kunnen gebruikers nu meerdere lassen tegelijk bewerken en aanvullende informatie toevoegen, wat de efficiëntie en workflow verbetert.

Hier is een beknopte handleiding voor de “Mass Edit Welds” functie:

1. Open een Isometrische Tekening: Begin met het openen van de isometrische tekening met de te bewerken lassen.

2. Selecteer de Lassen: Plaats vinkjes naast de lassen die je wilt bewerken.

3. Klik op “Mass Edit Welds”: Ga naar het menu, klik op “Mass Edit Welds.”

4. Bewerk de Lassen: In het popup venster kun je de gewenste wijzigingen aanbrengen.

5. Klik op “Update”: Klik op “Update” om de wijzigingen op te slaan.

Dit is een handige manier om meerdere lassen tegelijkertijd te bewerken en informatie bij te werken in onze applicatie.