5.33.NDT Requests Manager

Deze pagina fungeert als een verzamelplaats voor alle lassen in een project waarop nog NDO-onderzoek moet worden uitgevoerd. Door een selectie te maken van lassen, is het mogelijk om een massa-NDO-aanvraag te doen. Dit geldt zowel voor NDO-pre als NDO-onderzoeken. Volg de onderstaande stappen om een massa-NDO-aanvraag te doen:

• Selecteer de lassen die onderzocht moeten worden.
  • Klik vervolgens op de knop ‘Generate Mass NT request’.

Aanvragen van Meerdere NDO voor een of Meerdere Lassen

Een belangrijke nieuwe functie stelt gebruikers in staat om meerdere NDO (Non-Destructive Testing) aan te vragen voor een of meerdere lassen. Deze update is gebaseerd op feedback van klanten die vaak meerdere NDO-onderzoeken op dezelfde las moeten uitvoeren, soms door verschillende bedrijven of in verschillende fasen. Hierdoor is de behoefte ontstaan om meerdere verzoeken voor dezelfde las te genereren.

Hier is een beknopte handleiding voor het aanvragen van meerdere NDO-onderzoeken voor een of meerdere lassen:

1. Lassen en Onderzoeken Selecteren: Start door te bepalen welke lassen welke onderzoeken moeten ondergaan. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens hebt om een NDO-aanvraag in te dienen.

2. Klik op het Printer Icoon of Ga naar Mass Request: Zodra je klaar bent om NDO-aanvragen te doen, klik je op het printer-icoon dat verschijnt naast de las die je wilt onderzoeken. Als alternatief kun je ook naar de “Mass Request” optie gaan.

3. Maak Je Keuze: Wanneer het pop-up venster verschijnt, heb je de mogelijkheid om te kiezen welke NDO-onderzoeken je wilt aanvragen door het selectievakje aan of uit te zetten naast de gewenste opties.

4. Klik op “Go”: Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op “Go” om de NDO-aanvraag te genereren. Herhaal dit proces voor elke openstaande NDO-aanvraag totdat je klaar bent.