5.40.Prefab release

Voordat de knop “Prefab complete” wordt ingedrukt, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat alle NDO (niet-destructieve onderzoeken) zijn uitgevoerd en dat de statussen en rapporten hiervan zijn verwerkt. Dit is belangrijk om te doen nadat alle prefab lassen, die specifiek zijn aangeduid als zodanig, zijn voltooid en de prefab vrijgave indicator is verschenen.

Om een ‘Prefab release note’ te genereren in de release sectie, volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de filter en selecteer de ITP.
  2. Klik op ‘Go’.
  3. Vink de isometrische tekeningen aan die je wilt vrijgeven.
  4. Klik op ‘Release selected’ om de geselecteerde tekeningen vrij te geven voor de volgende fase in het proces.

De ‘Prefab release note’ zal alle beoordeelde isometrische tekeningen verzamelen die vrijgegeven zijn voor de volgende fase.

Lees meer: 5.40.Prefab release
  • Om het gegenereerde document samen met de te beoordelen mappen te verwerken in de applicatie nadat de prefab mappen zijn goedgekeurd of vrijgegeven, volg je de volgende stappen:
  • Klik op het options menu en vervolgens op ‘Upload signed docs’.
  • Selecteer het rapportnummer en het te uploaden bestand en klik op ‘Upload’.
  • De geüploade documenten bevinden zich onder het menu ‘Release archive’, zowel in de ongeaccordeerde versie als in de geaccordeerde versie. Een printer naast het originele document geeft aan dat de geaccordeerde versie is geüpload.