5.40.Prefab release

Wanneer prefab vrijgave indicator is verschenen nadat alle lassen zijn gelast welke aangeduid zijn als prefab las. Controleer je of alle NDO is uitgevoerd en klik je pas op de knop “Prefab complete” wanneer alle NDO statussen en rapporten zijn verwerkt.

Volgende stap is om in release sectie Prefab release note te genereren. Dit is een verzameldocument om beoordeelde isometrics vrij te geven voor volgende fase in het proces.

Lees meer
  • Ga naar filter en selecteer de ITP en klik op Go.
  • Selecteer vervolgens vrij te geven isometrics door deze aan te vinken en op “Release selected” te klikken.
  • Geef gegenereerd document mee met te beoordelen mappen en verwerk deze in applicatie nadat prefab mappen zijn goedgekeurd/vrijgegeven.
  • Klik op options menu en vervolgens op “Upload signed docs”, selecteer rapportnummer en te uploaden bestand en klik op “Upload
  • Geüploade documenten bevinden zich onder menu “Release archive”, zowel on-geaccordeerde versie als geaccordeerde versie. Printer naast originele document geeft aan dat geaccordeerde versie is geüpload.
Vorige 5.39. Export weld data
Volgende 5.41.Field release