3.27.Service request (spools)

Dit is een overzicht met huidige locatie van alle spools. Vanuit hier worden service requesten voor servicebedrijven gemaakt, ook worden hier spools aan een laydown area gekoppeld.

Gebruik eventueel optie filter om selectie kleiner te maken. Selecteer vervolgens spools voor services of verplaatsing naar een laydown. Tijdens selectie worden optie knoppen zichbaar. Maak een keuze welke van toepassing (Service request of Move to laydown)

Service request

Kies een bedrijf voor services en voer eventueel aanvullende informatie voor Cervice request. Klik vervolgens op Confirm om pdf aan te maken.

Move to laydown

Maak een keuze uit dorpdown en klik vervolgens op Confirm

Vorige 3.26.Service companies
Volgende 3.28.Service req. – Materials